ASEMCASolucions audiovisuals

Servei Solucions audiovisuals


Ajudem a impulsar el teu negoci mitjançant vídeos corporatius o de producte. Una manera ràpida i eficaç per donar a conèixer la teva empresa via xarxes socials. Identifiquem el teu client potencial i despertem la seva necessitat.

Per què un vídeo? És un element clau de l’estratègia de màrqueting. S’estima que el format vídeo genera un 82% del tràfic online, els usuaris retenen un 95% d’un missatge quan el veuen en format audiovisual.Tu saps a qui dirigir-te, nosaltres sabem com arribar-hi i com explicar-li.

Oferim dos tipus de solucions:

VÍDEO CORPORATIU

Presenta de manera fàcil els valors de marca, instal·lacions, processos o experiències. Comunica la visió de l’empresa de manera clara i directa.


VÍDEO PRODUCTE

Mostra i promociona el producte juntament amb les seves característiques específiques de manera senzilla i esquemàtica. Aquest pot ser explicatiu o tècnic. Mostrem com funciona el producte o servei.


Quins beneficis pot aportar a la teva empresa?


És una manera molt eficaç d’incrementar el percentatge d’engagement en els teus canals digitals, generar més interès, inspirar proximitat i confiança cap al client, fàcil de compartir, visualitzar i viralitzar. Amb resultats mesurables.Més informació:
Sra. Maria Lorente - audiovisual@centrem.cat

ASEMCA - Associació d’Empresaris de Castellar del Vallès
Avís legal     -     Política de cookies     -     Mapa web    -     Produit per Anunzia
E-mail: info@asemca.cat     -     Telèfon: 93 745 78 10     -     NIF-G64198864
Centre de Serveis, C.Berguedà, 43 - 08211, Castellar del Vallès